ZuiverSap

Welkom op dit blog. Ik kook puur en plantaardig. Mijn recepten zijn makkelijk te maken en bevatten meestal geen moeilijke ingrediënten of technieken.

zaterdag 6 februari 2016

Verhuizing!

›
Lieve lezers, Vier jaar geleden startte ik deze blog en intussen is Zuiversap uitgegroeid tot een veel gelezen blog met vegan recepten,...
vrijdag 22 januari 2016

Chia-frambozenpudding

›
Dit is een heerlijk tussendoortje na het sporten, ontbijt of toetje. Ik durf het nauwelijks een recept te noemen, zo snel heb je het ge...
7 opmerkingen:
zondag 17 januari 2016

Een middagje Utrecht als veganist

›
Gisteren waren wij (meneer ZuiverSap is ook vegan geworden!) in Utrecht om eindelijk de winkel zonder verpakkingen  Bag & Buy  te bez...
woensdag 13 januari 2016

Zachte handzeep

›
Als je veganist wordt heb je veel uit te zoeken. Niet alleen kijk je verpakkingen van eten na (waarom stoppen ze melk in sommige paprikach...
12 opmerkingen:
donderdag 7 januari 2016

Kikkererwtenomelet met tomaten

›
Dit is een makkelijk gerechtje voor een 'omelet'. Het heeft de structuur van een omelet, je kunt er allerlei groenten en kruiden ...
2 opmerkingen:
zaterdag 2 januari 2016

Chickpea salad

›
Vroeger maakte ik een 'frisse eiersalade'. Met fris bedoelde ik zonder mayonaise, maar met olijfolie, azijn, kruiden en tom...
woensdag 30 december 2015

Pompoen-knoflookspread en andere lekkere (Oud en Nieuw) borrelhapjes

›
Zoek je nog lekkere hapjes voor Oud en Nieuw of een andere keer? Morgen staat hier deze pompoen-knoflookspread,  rode linze...
dinsdag 29 december 2015

Chipotle champignons

›
Een tijdje geleden zocht ik in de koelkast iets lekkers voor op een broodje. Ik had niet veel in huis en zin in hartig en pittig. Sindsdien ...
maandag 28 december 2015

Lezers Top 5 recepten van 2015

›
Nog een paar dagen is het 2015, dus blik ik terug op dit jaar. ZuiverSap wordt steeds meer gelezen en ik krijg meer vragen over mijn rec...
zondag 13 december 2015

Vegan Kerststol

›
Kerststol of kerstbrood, ik moest even nadenken hoe je zonder ei en roomboter die typisch romige smaak in het deeg kan krijgen. Margari...
8 opmerkingen:
›
Homepage
Internetversie tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.